top of page

La dansa m'ensenya i m'acompanya, és el meu camí. Em permet explicar-me, pensar-me i acostar-me a l'altre.

La dansa... gaudir... i afrontar comunicar-me. Entendre el que em rodeja, investigar, la dansa m'ho dóna. 

Artista i psicòloga. Porta acompanyant grups en la pràctica del cos en moviment, la recerca i la creació des del 2003.

Ha treballat per diferents entitats socials i culturals (Cesire, Cal Gras, Caci's, Crap's), fundacions (Pere Tarrés, Setba), escoles, ajuntaments amb projectes d'art comunitari que enllacen la formació i la transformació personal a través de l'art de la dansa. La inclusió social és un eix en els grups que condueix.

Ha investigat des de 2007 l'ús del llenguatge corporal i la participació del cos a l'aula durant la primera infància per a finalitats pedagògiques de currículum general i també com a vinculació de l'infant amb la dansa. Ha transmès i segueix transmetent aquest coneixement en una formació sobre aquest àmbit a mestres d'infantil, primària i professors de secundària (Cesire 2021).

Puntualment, des de 2012 programa espais de dansa relacional per a famílies i parelles (on explorar la relació personal des de la comunicació no verbal).

Els darrers tres anys ha iniciat un projecte on la dansa juga un paper inclusiu per als infants amb sordesa prematura i/o neuronal.

Manté grups estables d'adults on investiga i acompanya a les persones a empoderar-se en l'expressió i comunicació de l'art de la dansa des de 2008.

Com a artista li agrada experimentar amb diversos llenguatges: corporal, plàstic i verbal. Des de 2008 presenta les seves peces personals de dansa on la seva recerca artística i la pràctica docent tenen com a node la relació entre fenòmens i persones, la natura i món humà, el tu i el jo, el nosaltres i el vosaltres. La improvisació instantània és un eix vertebral que li permet continuar fent-se preguntes. Mira de crear espais que permetin l'intercanvi, on les persones, les coses i els fenòmens es puguin trobar i relacionar-se i, en conseqüència transformar-se mútuament.

Va formar part de l'equip artístic del Festival Batecs de dansa a Manresa durant els anys 2018 i 2019, actualment donant suport a la programació.

Després de ser mare, ha tornat a acompanyar persones individuals a trobar-se amb si mateixes, a poder connectar amb la bellesa, la veritat, l'alegria i el moviment que hi ha en el seu impuls vital.

bottom of page