top of page

Cos i dansa per infants i joves està pensat com un pas més enllà després del curs de Llenguatge Corporal.

En aquest curs anual els infants i joves poden implicar-se en dinàmiques i consignes que demanen d'un despertar de la sensibilitat envers la dansa i la descoberta d'un cos perceptiu, amb activitats que demanen més concentració i dedicació.

Per apuntar-se al taller cal que la motivació de l'infant envers la dansa sigui exposada de manera clara.

Colorido Ilustrado Evento Anuncio Póster.jpg
cos i dansa infants.jpg

Llenguatge Corporal per infants és una iniciació a l'ús de l'expressió mitjançant tot el que desplega un cos: que pensa, sent, es mou, imagina, recorda i projecta.

L'infant reb materials i consignes per anar descobrint aquest llenguatge amb el qual s'adona que també pot explicar coses, de forma més simbòlica, concreta o abstracte. Creem tota mena d'assajos i descobertes entorn el moviment.

Actualment aquest taller s'imparteix de forma estable com a Activitat Complementària a l'escola ITACA de Manresa.

dansa contemporania infants.jpg

Tasto la dansa està pensat per anar coneixent el llenguatge corporal d'una manera lúdica, obrint el camí expressiu a partir del moviment i unes pautes adequades a l'edat i al grup. Són grups reduïts i permeten que l'infant es vinculi a l'activitat d'una manera curosa.

Dansa petits.jpg

Dansem juntes és un espai pensat per la parella mare-fill/a - pare-fill/a per a la descoberta de la relació des del joc i el llenguatge corporal. Entra en joc la complicitat, la curiositat i la meravella de veure als adults en un rol diferent, la cura del fill/a d'una forma desenfadada i poder endur-se a casa idees per a jugar plegades sense necessitat de res més que temps, espai i ganes comunió.

Podeu organitzar els vostres grups i proposar dates!

dansem juntes.jpg
bottom of page